Lucreaza. Invata. Castiga pana la 12.05£/ora
Oportunitate de cariera in ingrijire. Oferim posibilitate de avansare celor cu experienta de cel putin 12 luni in ingrijire de persoane in UK
Star Employee Award
In fiecare luna, un angajat Avanta Care este nominalizat pentru titlul de angajatul lunii
Esti pe maini bune!
Descopera beneficiile pe care le primesti

Ne dorim ca angajatii nostri sa fie cei mai buni din domeniu si sa fie multumiti, motiv pentru care oferim un pachet complet de beneficii pentru cei care se alatura echipei Avanta Care.

Ca si Investitori in Oameni, recunoastem importanta de a recompensa munca si dedicatia depusa de fiecare angajat. De la mariri salariale, premii lunare si pana la planurile de sanatate, ne asiguram ca toti angajatii Avanta Care au oportunitatea de a-si dezvolta o carera de succes.

MARIRI SALARIALE

Infirmierii companiei Avanta Care pot castiga pana la 10.05£ pe ora, in functie de exprienta. Infirmierii Seniori pot castiga pana la 12.05£ pe ora, iar Asistentii medicali pana la 20£ pe ora.

Mai jos gasiti salariile pe care le oferim infirmierilor echipei Avanta Care:

SALARIZARE INFIRMIERI INCEPATORI

£ 8.80 pe ora
  • salarizare extra pentru turele de noapte si sarbatori legale

SALARIZARE INFIRMIERI CU EXPRIENTA

£ 10.05 pana la / pe ora
  • salarizare extra pentru turele de noapte si sarbatori legale
Si asta nu este tot . . .

PREMIUL “STAR EMPLOYEE OF THE MONTH”

Suntem mandri de angajatii dedicati, motiv pentru care ne dorim sa avem grija de ei. Din acest motiv am introdus Premiul “Star Employee of the Month” valabil pentru toti angajatii Avanta Care.

In fiecare luna, azilurile au oportunitatea de a nominaliza un membru al echipei care a dat dovada de profesionalism si dedicatie la locul de munca.

Toate persoanele nominalizate intra intr-un proces de selectie in urma caruia va fi anuntat castigatorul. Aceasta persoana va primi un premiu special din partea companiei Avanta Care.

ACOPERIRE MEDICALA PENTRU TOTI ANGAJATII!

In ziua de azi cu totii recunoastem importanta de a avea o stare de sanatate buna in viata de zi cu zi, fapt pentru care toti cei care se alatura echipei noastre vor beneficia de un plan de sanatate din partea Medicash.

Compania Avanta Care o sa plateasca primul Nivel al planului de sanatate. Daca doriti sa adaugati partenerul, copiii sau doriti sa optati pentru un Nivel superior al planului, nu trebuie decat sa completati un formular. Costul aditional ar urma sa fie retras din contul dumneavoastra lunar ca si debit direct. Detaliile complete ale planului de sanatate vor fi incluse in pachetul de bun venit pe care il veti primi din partea Medicash odata ce ati fost inregistrati cu Nivelul 1.

APLICA ACUM!

CONTACTATI-NE