Incheiem anul 2018 cu succes. Va multumim! Noi provocari ne asteapta

Anotimpul rece a sosit, iar Sarbatorile de Iarna sunt la un pas distanta.

Cu aceasta ocazie, echipa Avanta Care va doreste tuturor un Craciun Fericit si Un An Nou plin de impliniri, sanatate si intelepciune!
Dorim sa multumim tuturor celor care au demonstrat ca sunt oameni serios si muncitori, care au ales sa dea o mana de ajutor celor in nevoie si ne-au acordat incredere devenind angajatii nostri!
Doar impreuna cu voi am reusit ca si in acest an sa oferim ajutor sutelor de persoane care au nevoie de suport. Indiferent ca lucrati in acest moment sau ati incheiat colaborarea cu noi si ati mers pe un alt drum, cu siguranta cineva cu care ati interactionat in timpul turelor, rezident sau familie apartinatoare, este recunoscator si va multumeste pentru ajutorul oferit.
Multi dintre voi si-au dedicat timpul si vor oferi suport chiar si de Sarbatorile de Craciun si Anul Nou. Este un lucru mare! A fi infirmier e mai mult decat un job. Este un act de bunavointa care implica empatie, intelegere si determinare 100%! Din acest motiv ne scoatem palaria in fata voastra, a infirmierilor de pretutindeni! Va multumim!
5/5
A fost un 2018 cu bune si rele. Unii si-au gasit drumul in viata. Unii si-au descoperit vocatia urmand cariera in ingrijire. Altii au descoperit ca este doar ceva temporar pentru ei. Unii au sarit in ajutor de fiecare data. Altii doar cand a fost necesar. E normal. Suntem oameni!
Trebuie sa stii ca doar fiind onest cu tine insuti si mandru de actiunile tale poti merge mai departe cu capul ridicat!
Avanta Care va ramane pe pozitii oferind in continuare o oportunitate de cariera si servicii de cea mai buna calitate intr-un mod cat mai profesional posibil. Fii serios, onest si intelegator!

Ne vedem in 2019 pentru a infurnta noile provocari!

Sarbatori fericite si toate cele bune!

Ma inclin cu respect,
Adrian Neamtu – Recruitment Manager

Daca si tu iti doresti sa te implici, sa ajuti persoanele in nevoie si, de ce nu, sa te redescoperi, alatura-te echipei Avanta Care aplicand mai jos.

CONTACTATI-NE