Noutati2

Ce presupune job-ul de asistent medical în Anglia

Un asistent medical generalist în Anglia va efectua o gamă largă de sarcini într-o varietate de medii precum casele de îngrijire medicală / aziluri de bătrâni și reprezintă o verigă fundamentală în majoritatea proceselor de îngrijire.

Câștigarea încrederii pentru fiecare pacient este un aspect important pentru postul de asistent medical, mai ales că aceștia au mai mult contact cu pacienții decât alți membrii ai echipei medicale. Acest lucru se extinde la dezvoltarea unei relații bune și cu rudele pacientului, mai ales în cazurile de boală cronică când pacientul poate reveni în mod regulat pentru tratament.

Pacienții pot avea afecțiuni cronice, cum ar fi diabetul sau probleme cardiace renale sau afecțiuni acute grave cum ar fi insuficiența cardiacă, accident vascular cerebral, hepatită sau arsuri.

Responsabilitățile exacte ale unui asistent medical pot varia în funcție de rolul pe care îl are, dar vor include de obicei: coordonarea echipei de infirmieri și implementarea planului de lucru, întocmirea planului de îngrijire a pacienților, verificarea și administrarea medicamentelor și injecțiilor pacienților, asistarea cu teste și evaluări, răspunsul prompt la situații de urgență, efectuarea investigațiilor de rutină, pregătirea pacientului pentru externare, alinarea anxietății pacienților și rudelor lor, educarea pacienților cu privire la sănătatea lor, organizarea personalului și prioritizarea volumului de muncă.

Asistenților medicali generaliști înregistrați în Marea Britanie li se solicită să îndeplinească un standard ridicat de educație și competență clinică. Un asistent medical în Marea Britanie, trebuie să fie pregătit să învețe continuu, să își formeze și să își adapteze stilul profesional în funcție de cerințe.

Obținerea unui job de asistent medical în Marea Britanie are loc prin înregistrarea la Nursing and Midwifery Council, echivalentul Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR).

La Avanta Care îți oferim tot suportul nostru pentru obținerea PIN și a cardului NMC.
Pentru a deveni asistent medical în Marea Britanie, experiența de minim 1 an în domeniul medical este importantă. Trebuie să cunoști limba engleză la nivel mediu și să ai o diplomă de asistent medical recunoscută în România. Se lucrează în azilurile private de bătrâni din Marea Britanie, iar salarizarea este de 15 lire/oră. Toți candidații beneficiază de un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată care se semnează înainte de plecarea din țară.

Dacă ai încredere că jobul de asistent medical este un job care ți se potrivește, trimite cv-ul tău la adresa contact@avantacare.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *