Noutati2

Ce presupune job-ul de infirmier în Anglia

Asistenții de sănătate (infirmieri) sunt parte integrantă din orice azil, îngrijire medicală la domiciliu sau spital, ajutând la atenuarea presiunii și lucrează sub îndrumarea asistenților medicali seniori sau personalului medical calificat.

Job-ul de infirmier în Anglia presupune să ai grijă de bătrâni sau persoane cu dizabilități, în azilurile private din Mare Britanie.

Printre responsabilitățile unui infirmier regăsim: relaționarea cu pacienții, identificarea nevoilor speciale ale pacienților, asistarea în efectuarea de exerciții fizice, sprijinirea pacienților în activitățile zilnice, asigurarea confortului pacienților asistați, asistarea alimentației și administrarea alimentelor, asigurarea suportului emoțional, asigurarea condițiilor igienico-sanitare.

Pentru a reuși să aibe grijă de bătrâni sau persoane cu dizabilități, infirmierii trebuie să fie persoane sociabile, pozitive, comunicative, înțelegătoare și orientate spre îngrijirea persoanelor vârstnice sau persoanelor cu handicap, să fie prompte în realizarea sarcinilor.

Un infirmier trebuie să știe că o dată cu vârsta majoritatea pacienților devin irascibili, și pentru a le face față este nevoie de foarte multă răbdare. Este un job care solicită și din punct de vedere emoțional, de aceea este foarte importantă stabilitatea emoțională.

La Avanta Care, de-a lungul anilor am înțeles că îngrijirea de zi cu zi a pacienților este rareori “un job ce se potrivește tuturor” și din acest motiv recrutăm și instruim cu atenție viitorii infirmieri Avanta Care.

Prin programul de training Induction Frame Work to Adult Social Care, toți candidații sunt instruiți conform normelor britanice. Cursul de pregătire începe după semnarea contractului și sosirea candidatului în Marea Britanie și durează o săptămână.

Pentru a deveni infirmier, experiența nu este obligatorie, însă dacă există un minim de experiență profesională în domeniul medical sau nonprofesională (de ex. îngrijirea unui membru al familiei) este foarte bine. Limba engleză la nivel conversațional este însă o cerință minimă obligatorie.

Se lucrează în azilurile private de bătrâni din Marea Britanie, în schimburi atât de zi cât și de noapte. Salarizarea minimă este de 7.40 lire/oră și crește până la 8.10 lire/oră în primul an de contract și toți candidații beneficiază de un contract de muncă pe perioadă nedeterminată care se semnează înainte de plecare din țară.

Dacă ai încredere că jobul de infirmier este un job care ți se potrivește, trimite cv-ul tău la adresa de email jobs@avantacare.com sau apeleaza nuamrul de telefon 0044 113 827 23 47.

De asemenea, poti aplica direct AICI.

2 thoughts on “Ce presupune job-ul de infirmier în Anglia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *