Noutati2

Întrebări frecvente Angajare Anglia

Răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care ni le adresează candidații noștri.

1. În ce locații/orașe voi lucra?
Avem clienți pe tot teritoriul Marii Britanii, pornind de la Newcastle și până la Cornwell, astfel că job-urile disponibile pot fi oriunde. Dacă ești dispus să te relochezi, vom lucra împreună pentru a găsi o locație potrivită pentru tine.

2. Voi fi plătit săptămânal sau lunar?
Majoritatea candidaților noștri sunt plătiți lunar, banii fiind tranferați direct în contul bancar, deși acest lucru depinde de ciclul de plată al azilul de bătrâni în care vei lucra. Plata salariului poate fi săptămânală, bilunară sau lunară. Vei fi informat cu exactitate în declarația de plată atunci când accepți job-ul.

3. Există oportunități de promovare?
Da. În cadrul Avanta Care întotdeauna vei avea posibilitatea să promovezi. Prin training-urile interne oferim candidaților oportunități de dezvoltare a carierei și șansa de a progresa la un alt nivel. De exemplu, candidații din segmentul Care Assistant au posibilitatea să promoveze la nivelul de Senior Care Assistant.

4. Care este media orelor de lucru săptămânale?
Garantăm un număr minim de 35 de ore de lucru pe săptămână. Numărul maxim de ore de lucru pe săptămână este 60 de ore, însă acest lucru depinde de numărul de ore de lucru disponibile pe care îl stabilește managerul azilului de bătrâni.

5. Unde voi locui?
Managerul de Resurse Umane Avanta Care te va ajuta să îți găsești o locuință. În funcție de situație și locație, există posibilitatea să locuiești împreună cu alte persoane sau să locuiești singur. Însă, niciun candidat Avanta Care nu va părăsi centrul de training fără să aibe asigurat mai întâi spațiul de cazare.

6. Care este durata contractului meu?
Contractul tău cu Avanta Care este pentru o perioadă de 12 luni, din care 3 luni reprezintă perioada de probă. Dacă în aceste 3 luni vei reuși să faci o impresie bună azilului de bătrâni în care vei fi angajat, aceștia pot prelungi perioada ta contractuală. În cazul în care azilul de bătrâni unde ai fost repartizat nu dorește prelungirea contractului tău, îți vom aloca un alt azil de bătrâni în care să lucrezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *