Noutati2

Joburile în Anglia au devenit mai accesibile

Pentru românii care își doresc un job în Anglia, pentru postul de infirmier sau asistent medical, procesul de recrutare a devenit mult mai simplu. Avanta Care Ltd. și-a deschis propria reprezentanță în România.

Decizia de a deschide o reprezentanță în România a fost luată din dorința de a facilita accesul potențialilor candidați români la job-ul de infirmier sau asistent medical în Anglia, de a le oferi siguranța job-ului prin angajarea directă și modalități de dezvoltare clare care duc la calificări recunoscute.

Compania angajează în mod direct, infirmieri și asistenți medicali, din toate localitățile din România, pentru azilurile de bătrâni din Anglia.

Procesul de recrutare este foarte simplu și rapid: se trimite CV-ul online, urmează un interviu pe skype în limba engleză, se semnează contractul și are loc plecarea în Anglia, iar la sosirea în Anglia are loc o discuție cu managerul azilului de bătrâni unde aplicanții își vor desfășura activitatea.

Contractul de muncă se încheie în România, candidații își negociază condițiile contractuale dinainte de a pleca din țară, motiv pentru care au certitudinea și siguranța plecării în condițiile stabilite.

Pentru postul de infirmier, experiența profesională nu este obligatorie, iar pentru postul de asistent medical aplicanții au nevoie de minim 1 an experiență și o diplomă de asistent medical recunoscută în România. Limba engleză la nivel conversațional este o cerință obligatorie pentru ambele job-uri.

Printre avantajele oferite de companie pentru cei care își doresc un job de infirmier sau asistent medical în Anglia regăsim:  venituri lunare între 1200-3600 lire/lună, contract de muncă full time pe o perioadă nedeterminată, 2 măriri de salariu în primul an de angajare, minim 35 ore de lucru pe săptămână garantate, concediu de odihnă și concediu medical plătit, transport asigurat până la sediul din Leeds, costuri de cazare reduse.

Ținând cont de dimensiunea companiei, posibilitățile de promovare sunt foarte mari. Prin programele de training, Avanta Care oferă oportunități de dezvoltare prin care aplicanții pot evolua la funcția de Care Home Manager.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *